Våre skole- og barnehagetilbud

Romsdalsmuseet har mange tilbud til skoler og barnehager - gratis!

Ferdige undervisningopplegg

Vi tilbyr en meny med ferdige undervisningopplegg som dere kan bestille fra. Se våre aktuelle tilbud i tiden som kommer under.

Dysthe Design - Vær så god sitt!

En skoledag med design. Velkommen til Romsdalsmuseet og utstillingen Dysthe Design - Vær så god sitt! Utstillingen er produsert av Nasjonalmuseet og har en undervisningpakke med verksted for ungdomsskole og videregående. Start- og slutt-tidspunkt kan tilpasses.

Besøk Krona!

Krona med sine utstillinger passer for alle. Kom på besøk og få en orientering tilpasset din gruppe før dere besøker utstillingen på egenhånd. Vi har skattekart for de minste og rebus for de litt eldre. For de minste snakker vi om hva ett museum er, bruker konkreter. For de eldre bruker vi auditoriet og forteller til bilder. VI ER FLEKSIBLE PÅ TIDEN SOM ER FORESLÅTT. TA KONTAKT OM DIN GRUPPE ANKOMMER / MÅ DRA TIL ANDRE TIDSPUNKT.

29 mars 2017 - 7 april 2017

Les mer om Besøk Krona!

Informasjon

Kontakt

Romsdalsmuseet
Tlf.: 71 20 24 60
post@romsdalsmuseet.no

Kontakt vår museumspedagog:
Birgitte Nielsen
Tlf.: 922 81 249
birgitte@romsdalsmuseet.no

Kostnad

Alt vi tilbyr er GRATIS for grunnskoler og barnehager i Romsdalskommunene (Molde, Fræna, Aukra, Midsund, Vestnes, Rauma, Nesset og Sandøy).

For skoler og barnehager utenfor Romsdalskommunene, samt alle videregående skoler er det kr 40 pr elev (gratis for lærere og assistenter).