Nye åpningstider i sommer!

Som følge av Covid-19 og redusert turistsesong, er våre åpningstider endret. Noen av musea er også bare tilgjengelig på forespørsel for grupper. Her er aktuell oversikt over åpningstidene våre i sommer.

MOLDE

Krona 15.06.-16.08.2020: Hver dag kl 11:30 – 16:00.

Kom og se billedvevutstillinga til Sidsel Colbjørnsen! Vi anbefaler også miniutstillinga med den originale Kongebjørka og den faste utstillinga «Romsdalshistorier». Kafeen har bord ute og inne.

Omvisning på bygdemuseet 20.06.-16.08.2020: Hver dag kl 12 og kl 14.

Barn som blir med får delta på SKATTEJAKT med premie.

"Levende museum": Hver torsdag kl. 13.00 - 16.00 har vi åpne hus på bygdemuseet. Aktiviteter, håndverk, tradisjonsmat, leikarringen opptrer. Salg av billetter, is, brus og fine ting i Lassebua. Konsert av folkemusiker Britt Elise Skram fra 9. juli.

BUD

Bud Kystmuseum 22.06. – 16.08.2020: Hver dag kl. 12 - 16.

Besøk båthallen og den fine nye utstillinga om motoreventyret i ytre. Omvisning i Kystfortet kl 13, 14 og 15.

For museene i Bud og i Molde kan du kjøpe billetter på forhånd som du kan vise fram på mobilelefonen eller ta med som utskrift:

Bestill nå!

ONA

Steffågarden: Åpent hus, omvisning på forespørsel.

AUKRA

Løvikremma Kystgard 23.06. - 02.08.2020: Hver dag kl. 12 - 16. Lokalt vertskap, kafé og mulighet for omvisning på forespørsel.

ALLE ØVRIGE AVDELINGER TILGJENGELIG PÅ FORESPØRSEL FOR GRUPPER.
Se kontaktinformasjon for hver avdeling under Besøk oss.

Hjertelig velkommen!

Smittevern på romsdalsmuseet

Vi legger vekt på at det skal være trygt å besøke oss og vi følger de smittevernstiltak som er pålagt og anbefalt.

Vi ber alle om å holde seg oppdatert på og å følge rådene fra Folkehelseinstituttet: https://www.fhi.no/

Alle skal holde mer avstand enn vanlig. Når vi er sammen, bør vi ikke være mer enn 5 personer samlet, og vi bør holde en fysisk avstand på minst 1 meter mellom oss. Avstanden gjelder både innad i gruppen og til andre personer. Dette gjelder ikke for personer som lever sammen til vanlig.

Det er viktig å fortsette å vaske hendene hyppig og grundig. Det vil blant annet si å vaske hendene før du går ut, med en gang du kommer hjem og før du spiser. Prøv også å unngå å ta deg i ansiktet.

Dere som er friske og som bor sammen kan omgås som vanlig. Dette gjelder også barn i skilte familier, men du bør unngå håndhilsning, kyssing og klemming med andre utover dette.

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon skal du holde deg hjemme ett døgn etter at du har blitt frisk. De du bor sammen med kan fortsatt gå ut, men må følge med på egne symptomer. Dette gjelder også for helsepersonell.