"Førjulsjazz" med Hilde Louise Asbjørnsen

Dato: 25. nov. 2021 - 25. nov. 2021
Tid: 20:00
Sted: Konsertteltet på Romsdalsmuseet

Torsdag 25.11.2021 klokka 20:00. I samarbeid med Storyville jazzklubb byr vi på "Førjulsjazz" med Hilde Louise Asbjørnsen.

Billetter som kunne forhåndsbestilles er utsolgt, men det kan bli noen få ledige billetter som blir delt ut ved oppmøte (ikke mulig å forhåndsbestille).

Jazzchanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun har gitt ut hele 11 kritikerroste album, og hennes konserter byr på en frisk cocktail av jazz, pop og kjærleik og humor, både med egne og andres låter. Det ferskeste albumet Red Lips, Knuckles and Bones (2018) fikk terningkast 5 av Dagbladets Øyvind Rønning og ble omtalt som «Elegant, sensuell og smektende popjazz».

I 2016 vant Hilde Louise Komiprisen som Årets Kvinnelige Scenekomiker for sin selvskrevne soloforestilling The Lulu Show – Livet er en dans på renter. Showet ble spilt jevnlig i 2 år på norske scener og fikk terningkast 6 av Mona Levin i Aftenposten. Sammen med regissør Teodor Janson oversatte Asbjørnsen forestillingen til engelsk og fremførte den 23 ganger under Edinburgh Fringe Festivali 2017, der den ble anmeldt til 5/5 stjerner på BroadwayBaby.com

I 2013 gav Hilde Louise Orchestra ut det kritikerroste albumet 'Round About Christmas, som ble kåret til Årets Juleplate i VG. Siden den gang har Hilde Louise og hennes eminente band gjort flere swingende julekonserter rundt omkring i landet,og blitt en årlig tradisjon hos Nasjonal Jazzscene Victoria i Oslo.

Foto: Anna Julia Granberg, BLUNDERBUSS

Romsdalsmuseet tilbyr i samarbeid med SpareBank 1 SMN gratis førjulsdager på friluftsmuseet. Programmet blir lagt ut på våre hjemmesider og på Facebook. 
​​​​​