Viktig informasjon

Vi har åpnet igjen! 

Som følge av utviklingen med Covid-19/koronaviruset, besluttet vi den 12.03.2020 å stenge ned publikumsaktiviteten ved alle avdelingene av Romsdalsmuseet. I tråd med de aktuelle retningslinjene fra regjeringen og Helsedirektoratet velger vi nå å åpne forsiktig opp igjen på Krona noen dager hver uke fra og med tirsdag 12.05.2020. Det blir anledning til å gå i utstillingene og til å kjøpe noe enkelt i kafeen. Vanlige billettpriser gjelder. Den nye midlertidige utstillingen med billedvev av Sidsel Colbjørnsen blir forlenget og vi anbefaler alle å se de praktfulle kunstverkene!

Åpningstid fra og med tirsdag 12.05.2020:

  • Mandag: stengt
  • Tirsdag, onsdag, torsdag: kl. 11:00 - 15:00
  • Fredag og lørdag: stengt
  • Søndag: kl. 11:00 - 16:00

Vi gleder oss stort til å få besøk igjen - hjertelig velkommen!

Vi legger vekt på at det skal være trygt å besøke oss og vi følger de smittevernstiltak som er pålagt og anbefalt.

Vi ber alle om å holde seg oppdatert på og å følge rådene fra Folkehelseinstituttet: https://www.fhi.no/

Alle skal holde mer avstand enn vanlig. Når vi er sammen, bør vi ikke være mer enn 5 personer samlet, og vi bør holde en fysisk avstand på minst 1 meter mellom oss. Avstanden gjelder både innad i gruppen og til andre personer. Dette gjelder ikke for personer som lever sammen til vanlig.

Det er viktig å fortsette å vaske hendene hyppig og grundig. Det vil blant annet si å vaske hendene før du går ut, med en gang du kommer hjem og før du spiser. Prøv også å unngå å ta deg i ansiktet.

Dere som er friske og som bor sammen kan omgås som vanlig. Dette gjelder også barn i skilte familier, men du bør unngå håndhilsning, kyssing og klemming med andre utover dette.

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon skal du holde deg hjemme ett døgn etter at du har blitt frisk. De du bor sammen med kan fortsatt gå ut, men må følge med på egne symptomer. Dette gjelder også for helsepersonell.

Lykke til og håper du og dine får være friske!

Ved spørsmål, kan du ringe hovednummeret 71 20 24 60, eller sende epost til post@romsdalsmuseet.no.

Direktenummer til ansatte finner du her: https://www.romsdalsmuseet.no/no/omoss/organisasjonen

Forslag til aktiviteter og opplevelser

 

  1. Er du i Molde, er det veldig fint å gå i museumsparken og i Bygata.Bygdemuseet
  2. I Bud kan du besøke uteområdet med kystfortet på Bud Kystmuseum. Det går fint an å kombinere med en tur til Atlanterhavsvegen og  Farstadstranden.
  3. Se Romsdalsmuseet TV, delta i konkurranser og finn boktips under Hva skjer? 

Her et par smakebiter fra Romsdalsmuseet TV: