Tur til Eikesdalen med Bjørn Austigard som guide

Pris: 580,-
Påmeldingsfrist: 7 aug. 2022
Ledig: 0 av 49 plasser

INGEN LEDIGE PLASSER IGJEN.

Romsdalsmuseets Venner kan endelig igjen arrangere en flott tur i nærområdet. Denne gangen går turen fra Molde, med stopp på Nesset prestegard, der vi får se det nyrestaurerte hovedhuset. Romsdalsmuseet overtok Nesset prestegard for et par år siden fra Opplysningsvesenets Fond. De siste to årene har arbeidet med å restaurere selve presteboligen, Bjørnstjerne Bjørnsons barndomshjem, vært hovedfokus. Det blir omvisning på prestegarden, før turen går videre langs Langfjorden. Andre stopp blir ved minnesteinen over Tjellefonna (1756). Det blir også stopp ved stavkirketomta på Rød.

Bjørn Austigard

Vel framme i Eikesdalen starter vi med en god, varm lunsj hos Nikolai Finset, og deretter tar Bjørn Austigard oss med rundt i Eikesdalen. Med røtter fra Eikesdalen kan vi ikke tenke oss en bedre guide enn Bjørn, som vil vise oss store og små kulturskatter og historier fra bygda.

Avgang fra Romsdalsmuseet kl. 09.00. Tilbaketuren går direkte til Molde med ankomst ca. kl. 18.00

Påmelding innen onsdag 7.august i skjemaet under her eller ring 71 20 24 60.

Turen koster kr. 580,- alt inkludert. Du kan betale med VIPPS til nr. 22567 eller kontant til Romsdalsmuseets Venner ved avgang.

Liste over påmeldte

Gyrid Gylseth