Bud Museum

Bud Museum: Kystfort og kystkultur

Den ”nye Riddersalen” har flere fasiliteter som utleiebygg for konferanser, møter, arrangement m.m. Auditoriet rommer 100 tilhørere, og det er utstyrt med mulighet for filmvisning, presentasjoner og taler,med godtlydanlegg og god akustikk. Det er flere møterom som kan romme opp til 20 personer, og vestibylen er stor nok til å kunne romme plass for pauser og enklere stående bespisning og også små utstillinger.

Kjøkken er utstyrt som anretningskjøkken, med kjøl, frys, kaffemaskin og oppvarmingsmuligheter. Kulturelle tilbud Som en del av en konferanse eller arrangement kan Romsdalsmuseet tilby omvisninger i Ergan Kystfort som er et krigshistorisk museum i det gamle underjordiske fortet. Kystkulturutstillingen er i selve hovedbygget, og viser livet langs kysten fra steinalder frem til i dag med utbyggingen av Ormen Lange som et høydepunkt.

I to etasjer viser vi fiskeværet Buds historie og nyere kulturhistorie i regionen, undervannsarkeologi fra Hustadvika med vrakfunn og gassproduksjonen fra Ormen Lange. Man kan også se en film om Storeggaraset som formet kysten, og som har hatt innvirkning på bl.a Ormen Lange utbyggingen. Hovedbygget ligger naturskjønt til på Ergan-haugen. Hovedetasjen med glassvegg ut mot havet tilbyr panoramautsikt til den fantastiske naturen og havet rundt Bud.

Deler av bygget som huset Kystkulturutstillingen kan leies til andre formål. Kjøkken er egnet for anretning,ikke produksjon av mat. Servering kan foregå i 1. etasje og man kan nyte den flotte utsikten mens man spiser. Deter mulighet for bruk også av møterom i tillegg til auditoriet.

 

 

 

 

Informasjon

Bud Museum er ikke egnet for utleie til bryllups og andre personlige hendelser i festformat. Fortrinnsvis egnet for bedrifter, organisasjoner og andre samlinger for møter o.l.  
 
Kapasitet: 100 personer i Auditoriet, møterom til 20 personer
 
Priser 2019:
Bud Museum leie auditorium/sal inkl. prosjektor: kr. 3.000,-
Leie av møterom kr. 500,-. 
Lag og foreninger: kr. 1.500,- for samlet leie
 
Forespørsel om leie finner du her.  
 
Kontakt
Romsdalsmuseet
Tlf.: 71 20 24 60
post@romsdalsmuseet.no

Instagram

Laster inn innhold