Chateauet - lei et herskapshus til den store anledningen!

Det har hele tiden vært en forutsetning at for å kunne holde Chateauet og parken vedlike - måtte huset kunne leies ut for å få inntekter. Nå når restaureringen i de lokalene som leies ut er ferdig, kan du leie huset til den store anledningen!
 
 
Chateauet er ikke noe festlokale for "utsvevende fester". Det er lagt ned mye penger og tid i restaureringen, og ting vil fort bli ødelagt om ikke vi leier ut med varsomhet. Utleie av Chateaeut foregår da også til leietakere som også ordner med catering, da man ikke kan lage maten på stedet. Forøvrig er kjøkken og matoppbevaring av første klasse, og huset er utstyrt med middagsservice til 22 personer. Ved mottakelser og andre typer arrangement enn middag, kan antallet være langt høyere. Hagen må også gjerne tas i bruk ved leie - også mulighet for rent utendørsarrangement. 

Huset er også utstyrt med konferansefasiliteter og av-utstyr. Egner seg for mindre seminarer, samlinger, styremøter mm. Dagleie er også mulig. 
 

Informasjon

Ta kontakt med oss dersom du er interessert i å leie Chateauet.

Chateauet kan leies til festligheter, mindre konferanser og seminarer eller møter i bedrifts- eller organisasjonssammenheng, da også som ren dagtidsleie. Priser oppgis på forespørsel og etter ønsket tjeneste fra oss.

Kapasitet: 25 personer for middagsoppsett i stuene. Servise til 30 personer komplett. Møterom 2. etasje har plass til 14 personer. For mer kapasitet må det gjøres tilpasninger - ta derfor kontakt med museet for spesielle behov.

Priser 2019: 

Privat arrangement, bedrifter og lignende: kr. 8.000,-

Dagleie, 1-3 timer: kr. 4.000,- 

Er du interessert i å få omvisning og kåseri som en del av leien, er det mulig. Huset har også en utstilling i 2. etasje som viser huset og beboernes historie. 

Send forespørsel om leie her.

Ring 71 20 24 60 eller send e-post til post@romsdalsmuseet.no

Instagram

Laster inn innhold