Dr. Proktor og D.D.S.Ø.I.F.

Dato: 6. mars 2021 - 25. april 2021
Sted: KRONA, Romsdalsmuseet

DOKTOR PROKTORS SENSASJONELLE SAMLING AV DYR DU SKULLE ØNSKE IKKE FANTES (D.D.S.Ø.I.F.) .

Velkommen til

DOKTOR PROKTORS SENSASJONELLE SAMLING AV DYR DU SKULLE ØNSKE IKKE FANTES (D.D.S.Ø.I.F.) er en utstilling av dyr du aldri har hørt om før, basert på Jo Nesbø sine bøker om Doktor Proktor. Her møter du en diger mongolsk vannrotte, en nepalsk fuglehund, en nesehornfrosk og mange andre fascinerende skapninger du helst ikke vil møte.

D.D.S.Ø.I.F. er en utstilling av dyr du aldri har hørt om før, men de finnes og Doktor Proktor sier at sannheten må frem.

I mellomtiden kan du dra innom bibliotekene i Molde, Nesset og Midsund, som har miniutstilling og Doktor Proktor-bøker til utlån.
Molde kulturskoles kunstelever manglet definitivt ikke fantasi da Nesset bibliotek utfordret dem til å lage D.D.S.Ø.I.F (Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes) i forbindelse med utstillingen. Har du hørt om Kanelklumpen Knut? Eller visste du at Fjerteberte er kjæresten til Flygerompe? Det visste ikke vi før kunstelevene leverte en fantasifull utstilling i glasshjørnet på biblioteket -inspirert av den utstillingen som kommer på Krona!

Det er bare å glede seg!

Utstillingen åpner kl. 12, lørdag 6.mars.

Vi vil ha en digital åpning en time før dette du kan se HER!

Inngang kr. 50,-  over 2 år. (Barn under 12 år må ha følge med voksen)