Folkemøte om roser

Dato: 25. feb. 2020 - 25. feb. 2020
Sted: Krona, Romsdalsmuseet

Roser i rosenes by

Vi ønsker å inspirere til at Molde beholder posisjonen og videreutvikler seg som rosenes by, og inviterer til et folkemøte der en av Norges fremste eksperter på roser kommer på besøk!  I tillegg får du høre om hva den nye Rosekomitéen jobber med, - tiltak fra Molde kommune og vi får et rosefordrag fra Jarle Sanden om hvordan og hvorfor Molde ble rosenes by.

Velkommen på Krona – Romsdalsmuseet

tirsdag 25. februar kl. 18:00 til 20:00

Gratis inngang!

Þ    Hva jobber Rosekomitéen i Molde med v/leder Stine Breivik

Þ    Informasjon om Molde Bydrift sin rolle som utvikler, forvalter og drifter av parker og friområder v/enhetsleder Stine Breivik

Þ    Roser i Molde i et historisk perspektiv v/Jarle Sanden

Þ    Pause med mulighet for å kjøpe kaffe og kaker i restauranten

Þ    Roser i byen, i private hager og i offentlige anlegg v/ rosespesialisten Dag Lyngar

Rosekomitéen i Molde

Stine Breivik – Molde kommune, Kristin Hammarbäch – Molde sentrum, Hilde Bergebakken – Molde Næringsforum, Hilde Stenmark Kvennes – Romsdalsmuseet og Aud Irene Teilgård – Hagelaget.