Formiddagskafé med Romsdalsmuseets Venner

Dato: 27. sep. 2022 - 27. sep. 2022
Sted: Krona, auditoriet

Tirsdagskåseri på Krona

Romsdalsmuseets Venner fortsetter med kåseriene på Krona, auditoriet. Denne gangen, tirsdag 27. september kl. 12, er programmet slik:

Helge Sandøy: – Når embetsstanden viste interesse for romsdalsdialekten på 1700- og 1800-talet.

Helge SandøyOle Christian Bull

Helge Sandøy, fødd i Bud i 1947, er professor i nordisk språkvitskap ved Universitetet i Bergen.

Vi arrangerer disse kåseriene hver siste tirsdag i måneden kl. 12 (unntatt juli og desember), og vår erfaring så langt er at folk koser seg med både interessante foredrag og god og hyggelig stemning, Det er også et sosialt møtepunkt og folk kjøper gjerne litt kaffe med nogo attåt på Kafé Mali.

Kåseriet er gratis.

Romsdalsmuseets Venner ønsker alle hjertelig velkommen!

Foto:

1. Foto av Helge Sandøy mottatt og gjengitt etter tillatelse fra han.
  2. Ole Christian Bull, Romsdalsmuseets fotoarkiv
  3. Bannerbilde: "Marked på Veblungsnes i Romsdal, malt av Franz Philip von Langen i 1733. Kopi kjøpt av Romsdalsmuseet av Gavnø slottskontor i 1989. Bildet er et fotoutsnitt av kopien.