Linda Thinn - Grafikk. Salgsutstilling

Dato: 27. okt. 2020 - 29. nov. 2020
Tid: 12:00 - 16:00
Sted: Krona - Kafé Mali

Linda Thinn(1971-) er oppvokst i Herøy kommune på Sunnmøre. Som ung flyttet hun og familien til USA og hun kom tilbake til Norge i 1994, hvor hun stiftet familie og hun bor i dag i Molde med familien. Av faglig bakgrunn har Thinn blant annet teknisk fagskole for konfeksjon, i tillegg til Grafikk fra Kunsthøyskolen i Holbæk, Danmark, Art Institutt of Seattle med fashion design og kunstklasser, i tillegg til grafisk design fra Høgskulen i Gjøvik.


Kunstneren sier om seg selv at hun har alltid søkt mot det kreative. Dette i form av maling, tegning, illustrasjon, grafisk design, grafikk, og interiør. Nå jobber hun hovedsakelig med grafikk dyptrykk, koldnålsradering, hardgrunn linjeetsning) og akvatintetsning i flere lag, samt kullstift og oljemaling.


I denne utstillingen vises i hovedsak hennes grafikk. Hun arbeider oftest figurativt gjerne med tankefulle mennesker, en konkret figur, eller situasjon.
Med grafisk kunst er det viktig å eksperimentere. Når vi tegner og maler ser vi straks et resultat. I grafikk spiller prosessen en viktig rolle for å få til dette. Her går man på oppdagelse, opplever stadig noe nytt, og mange ganger noe uventet. Resultatet og lykkefølelsen kjenner en først, når en har sitt ferdige trykk i hånden, alt har klaffet, og trykket er blitt perfekt! Det er langt fra alltid at det skjer, og ingen trykk er like.


25.oktober - 29.november 2020
Krona – Kafé Mali. Gratis inngang.
Velkommen!