Ole Paus - solo

Dato: 26. nov. 2021 - 26. nov. 2021
Sted: Konsertteltet på Romsdalsmuseet

Ole Paus - solo

Fredag 26.11.2021 klokka 20:00 er det solokonsert med Ole Paus.

Billetter som kunne forhåndsbestilles er utsolgt, men det kan bli noen få ledige billetter som blir delt ut ved oppmøte (ikke mulig å forhåndsbestille).

Ole Paus er en en av Norges mest folkekjære artister. Det til tross for at han har laget mye bråk og huskestue i sine førti-og-noe år som artist, poet og forfatter. Han har smekket oss over fingrene ved ethvert tilløp til selvtilfredshet helt siden debuten “Der Ute - Der Inne” (1970). Ole Paus er nesten skummelt produktiv. Det lar seg ikke gjøre på noen få linjer å trekke fram alt som fortjener oppmerksomhet i hans lange karriere som innbefattende over tredve plateutgivelser, bøker, teater, film og en opera-libretto. Når Paus legger ut på turné blir det heller ikke lett å plukke et representativt tverrsnitt, men som han har demonstrert gjennom tv-serien “Hver Gang Vi Møtes”, er det formidleren Ole Paus vi får oppleve: Om det handler om konebanking i IKEA-sofa, Mærsjer og Pårsjer eller  hvorvidt ting var bedre under krigen, er ikke det essensielle poenget i en helaften med Ole Paus. Poenget er: Vi vil høre Ole synge!

Romsdalsmuseet tilbyr i samarbeid med SpareBank 1 SMN gratis førjulsdager på friluftsmuseet. Programmet blir lagt ut på våre hjemmesider og på Facebook.