Steinar Raknes med The Core og Unni Wilhelmsen

Dato: 27. nov. 2021 - 27. nov. 2021
Sted: Konsertteltet på Romsdalsmuseet

Steinar Raknes med The Core og Unni Wilhelmsen

Lørdag 27.11.2021 klokka 20:00 er det konsert med Steinar Raknes sammen med jazzbandet The Core og Unni Wilhelmsen.

Billetter som kunne forhåndsbestilles er utsolgt, men det kan bli noen få ledige billetter som blir delt ut ved oppmøte (ikke mulig å forhåndsbestille).

Steinar Raknes har spilt mye i Molde-området de siste årene, både med fullt band i Moldejazz-sammenheng og i solo/duo-format. Etter at han gikk fra «bare» å være anerkjent jazzbassist til også å synge med sitt Stillhouse-prosjekt, så kan «hjemme-publikummet» rett og slett ikkje få nok av den sympatiske midsundingen. I lavvo-teltet på Romsdalsmuseet vil ha med seg bandet The Core med  de kjente jazzmusikerne Kjetil Møster, Erlend Slettevold og Espen Aalborg. I tillegg vil han ha med seg Unni Wilhelmsen som også moldenserne har trykket til sitt hjerte etter at hun ble et fullverdig medlem av Di Derre. Det er duket for det Steinar kaller «The Core of Christmas» denne lørdagskvelden.

Romsdalsmuseet tilbyr i samarbeid med SpareBank 1 SMN gratis førjulsdager på friluftsmuseet. Programmet blir lagt ut på våre hjemmesider og på Facebook.