Frivillig

Romsdalsmuseet Venner

- et allsidig vennelag med mange jern i ilden

Romsdalsmuseets Venner er en frivillig organisasjon og har som oppgave:

  • støtte og stimulere Romsdalsmuseets utadrettede virksomhet
  • arrangere foredrag, og andre aktiviteter for medlemmer og lokalbefolkning
  • arbeide for å øke interessen for museums- og kulturverntanken i Romsdal

Romsdalsmuseets Venner ble stiftet i 1990. Som et av de største vennelagene tilknyttet museet har det også flest medlemmer. I overkant av 500 enkeltmedlemmer, familier og organisasjoner bidrar til å hjelpe museet på mange områder. På bildet ser du juleverkstedet vi arrangerer for barn under årets julebasar i begynnelsen av desember.

Som medlem av venneforeninga får du hvert år tilsendt Romsdalsmuseets årbok, og skulle du ønske å kjøpe flere eksemplar, får du medlemsrabatt. Medlemmer har dessuten gratis adgang til Romsdalsmuseet, Fiskerimuseet, Konfeksjonsmuset i Isfjorden, Løvikremma på Gossen, Ergan Kystfort og Landbruksmuseet i Møre og Romsdal på Gjermundnes og Nesset prestegard (bortsett fra spesielle arrangement). Til alle arrangement i regi av venneforeninga og Romsdalsmuseet får du som medlem redusert pris. Barn (under 15 år) av medlemmer går gratis. Enkeltpersoner, bedrifter lag og foreninger kan være medlem av Romsdalsmuseets Venner.

Er du interessert i mer informasjon om Romsdalsmuseets Venner - besøk bloggen vår: http://www.romsdalsmuseetsvenner.blogspot.com/