Veøya prestegard og middelalderkirke

Veøya prestegard og middelalderkirke

Besøk den hellige Øya, Veøya i sommer! Har du egen bår kan du legge til kai og rusle rundt på tuftene av middelalderkjøpstaden - ønsker du omvisning og en titt inn i prestegarden og middelalderkirken, arrangerer vi tur ut til Veøya 11.juli med båt fra Molde. Meld deg på hos oss!

Steffågarden

Steffågarden

Siste tilskudd på avdelinger innen Romsdalsmuseet er Steffågarden. Dette strandsitterhjemmet lengt ut i Romsdal, er på Harøya, naboøya som er forbundet med Ona. Steffågarden kan besøkes om sommeren - ønsker du omvisning her og en tur rundt øya med omviser - kontakt oss!

Romsdalsmuseets Leikarring

Romsdalsmuseets Leikarring

Leikarringen på museet er noe av det beste vi har å vise fram i Molde, både for oss som bor her og for de mange turistene som kommer med turistskipene hver sommer! Å danse er god trening, det gir kunnskap om folkedans og folkemusikk, og det gir glede og trivsel i et godt miljø på museet.

Romsdalsmuseets arrangmenter

Romsdalsmuseets arrangmenter

Under årsprogram finner du alle våre arrangementer for hele året. Men hvert arrangement blir lagt ut her på siden, på Facebook-siden vår og annonseres i lokalavisen der du bor. Følg med på hva vi tilbyr!

Siste nytt

Laster inn innhold Laster inn siste nytt

Blogger

Laster inn innhold

Om Romsdalsmuseet

Romsdalsmuseet er en kulturhistorisk, vitenskapelig institusjon med status som regionmuseum. I tillegg til bygnings- og gjenstandssamlingene har museet eget bibliotek og lokalhistorisk arkiv. Museet driver en leikarring og har en bunadavdeling.

LES MER...

Digitaltmuseum

Arrangementer

Laster inn innhold

Instagram

Laster inn innhold